Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η Aloe Bardadensis Miller ,γνωστή ως Αλόη Βέρα , έχει ωφελήσει με τις ευεργετικές της ιδιότητες την ανθρωπότητα απο την αρχαιότητα ως και σήμερα και παρόλο που είχε ξεχαστεί στο χρόνο , μια εταιρεία με παγκόσμιο κύρο και διεθνή παρουσία σε 140 χώρες ,την ξανάφερε στο προσκήνιο.
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς.Διαθέτει πάνω απο 40.000 στρέμματα ιδιόκτητων καλλιεργειών Αλόης, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά,τα οποία ωριμάζουν χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων ή άλλων χημικών.Η Forever δεν αφήνει κανέναν εξωτερικό παράγοντα να επηρεάσει τα άριστης ποιότητας προϊόντα της καθώς ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής,
Ο χυμός της Forever Living Products ,ο Aloe Vera Gel, είναι ότι πιο κοντινό, πιο ζωντανό και πιο φρέσκο υπάρχει στο "δώρο" της φύσης στον άνθρωπο και αυτό λόγω της μοναδικής πατέντας σταθεροποίησης που διαθέτει.
Με την Forever μπορείτε να είσαστε σίγοροι ότι λαμβάνετε την περισσότερη σε περιεκτικότητα και την αγνότερη Αλόη Βέρα που διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως.
Γιατί πίνουμε Αλόη;
1.Συμβολή στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και την μείωση της χοληστερίνης.
2.Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
3.Διευκόλυνση της πέψης.
4.Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.
5.Συμβολή στην υγεία των ούλων και των δοντιών.
6.Λάμψη ,υγεία και ομορφιά στην επιδερμίδα
7.Πλούσια,γερά και όμορφα μαλλιά.
8.Καταπραϋντική δράση κατά των εγκαυμάτων και των τσιμπημάτων
9.Επουλωτικές ιδιότητες σε κοψίματα, γρατζουνιές, εκδορές και πληγές.
10.Αποτοξινωτική δράση.
Γιατί η Αλόη Βέρα της Forever;

* Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα στην αγορά, σύμφωνα με ανεξάρτητες έρευνες απο Αγγλικό φορέα.
* Πατενταρισμένη διαδικασία που σας δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ.
* Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης.
* Λόγω της μεθόδου σταθεροποίησης, η Αλόη της Forever δεν χρειάζεται να βραστεί και να χάσει πολύτιμα συστατικά.
* Χρησιμοποιείται μόνο το ζελέ απο το εσωτερικό του φύλλου .
* Η δική μας Αλόη δεν επανασυντίθεται απο ζελέ που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη.
* Η Αλόη της Forever δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι,νερό κ.λ.π.και δεν προστίθενται σε αυτή τεχνικά χρώματα .
* Δεν εξαρτώμεθα απο κανένα άλλο προμηθευτή.
* Άνευ όρων εγγύσηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).
* Φιλική με το περιβάλλον, ανακυκλώσιμη συσκευασία προϊόντων.
* Για την παρασκευή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.
* Είναι η πρώτη εταιρεία που απέκτησε τη Σφραγίδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC)

Aloe Vera Gel -015
To κίτρινο μπουκάλι της Αλόης κλείνει μέσα του πάνω απο 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλους συνδυασμούς,συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Αποτελεί ένα απο τα θρεπτικότερα συμπληρώματα διατροφής .Σαν να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν απο το φυτό ......27,76 ευρώ.
Aloe Berry Nect-034
Με μια υπέροχη γεύση φρέσκων φραγκοστάφυλων και γλυκών, ώριμων μήλων, ο χυμός Aloe berry Nectar περιέχει όλες τις βιταμίνες , τα μεταλλικά στοιχεία, τα αμινοξέρα και τα ένζυμα που βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης Βέρα και επιπλέον, μια πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C. Λόγω της πυκνογενόλης αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη διατήρηση του κολλαγόνου --- 27,76 ευρώ
Aloe Bits n'Peaches -077
Αγνά κομμάτια Αλόης Βέρα βουτηγμένα σε χυμό ροδάκινων που τα ωρίμασε ο ήλιος. Όλα τα οφέλη του χυμού της Αλόης Βέρα εμπλουτισμένα με καρατονοειδή αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη Α απαραίτητη για την διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος....29,23 ευρώ.
Forever Freedom -196
Ενισχύστε την υγιή λειτουργία και κινητικότητα των αρθρώσεών σας με ένα χυμό που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης με 2 φυσικές ουσίες, τη Θεϊκή Γλυκοζαμίνη και την Θεϊκή Χονδροϊτίνη. Συνδυασμένες με την Βιταμίνη C προσφέρουν την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στη φθορά και ένα θρεπιτικό και πρακτικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας......
Η δύναμη της φύσης κλεισμένη σε ένα μπουκάλι.Ανοίξτε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου