Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Περιποίηση Δέρματος Αναλυτικά:

Στην καθημερινή πάλη ενάντια στη μόλυνση και τη ρύπανση, το δέρμα μας πρέπει να το προστατεύσουμε και να το ενισχύσουμε με ιδιαίτερη προσοχή. Τα προϊόντα της Forever Living Products έχουν σχεδιάσει μια μοναδική και ποικίλη σειρά απο ειδικά προϊόντα φροντίδας δέρματος, τα οποία λειτουργούν φυσικά για την ενυδάτωση και την παροχή των ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών και των βιταμινών στο δέρμα. Τα προϊόντα φροντίδας δέρματός μας ενυδατώνουν και μας προστατεύουν από τον ήλιο, τον αέρα και τις βακτηριακές μολύνσεις, αφήνοντας το δέρμα μαλακό και τρυφερό.


Περιποίηση Προσώπου Αναλυτικά:

Για να διατηρηθεί το δέρμα φρέσκο και νεανικό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου, θέλει την δική του, σωστή περιποίηση. Eνάντια στη ρύπανση και άλλα περιβαλλοντικά ερεθιστικά, έτσι πρέπει να το προστατεύσουμε και να το ενισχύσουμε με πρόσθετη προσοχή. Η Aloe Βέρα, η παραδοσιακότερη χρήση ως φυσική θεραπεία στη γήρανση του δέρματος , είναι η πιο ιδανική. Έχουμε σχεδιάσει τα μοναδικά και ποικίλα προϊόντα που λειτουργούν φυσικά με την ενυδάτωση και την παροχή των ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών και των βιταμινών στο δέρμα. Τα προϊόντα φροντίδας δέρματός μας μπορούν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν το δέρμα από τα σκληρά αποτελέσματα του περιβάλλοντος.


Sonya Προσώπου Αναλυτικά:
Η σειρά της Sonya για την περιποίηση του προσώπου περιέχει αλόη βέρα, εκχυλίσματα φρούτων ,λευκό τσάι και ανώτερους ενυδατικούς παράγοντες χαρίζοντας στο δέρμα σας πλούσια ενυδάτωση,φρεσκάδα και νεανική λάμψη. Ακολουθήστε βήμα βήμα τη διαδικασία φροντίδας με τα προϊόντα Sonya και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά ως την παραμικρή γοητευτική σας λεπτομέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου