Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η Aloe Bardadensis Miller ,γνωστή ως Αλόη Βέρα , έχει ωφελήσει με τις ευεργετικές της ιδιότητες την ανθρωπότητα απο την αρχαιότητα ως και σήμερα και παρόλο που είχε ξεχαστεί στο χρόνο , μια εταιρεία με παγκόσμιο κύρο και διεθνή παρουσία σε 140 χώρες ,την ξανάφερε στο προσκήνιο.
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς.Διαθέτει πάνω απο 40.000 στρέμματα ιδιόκτητων καλλιεργειών Αλόης, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά,τα οποία ωριμάζουν χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων ή άλλων χημικών.Η Forever δεν αφήνει κανέναν εξωτερικό παράγοντα να επηρεάσει τα άριστης ποιότητας προϊόντα της καθώς ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής,
Ο χυμός της Forever Living Products ,ο Aloe Vera Gel, είναι ότι πιο κοντινό, πιο ζωντανό και πιο φρέσκο υπάρχει στο "δώρο" της φύσης στον άνθρωπο και αυτό λόγω της μοναδικής πατέντας σταθεροποίησης που διαθέτει.
Με την Forever μπορείτε να είσαστε σίγοροι ότι λαμβάνετε την περισσότερη σε περιεκτικότητα και την αγνότερη Αλόη Βέρα που διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως.
Γιατί πίνουμε Αλόη;
1.Συμβολή στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και την μείωση της χοληστερίνης.
2.Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
3.Διευκόλυνση της πέψης.
4.Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.
5.Συμβολή στην υγεία των ούλων και των δοντιών.
6.Λάμψη ,υγεία και ομορφιά στην επιδερμίδα
7.Πλούσια,γερά και όμορφα μαλλιά.
8.Καταπραϋντική δράση κατά των εγκαυμάτων και των τσιμπημάτων
9.Επουλωτικές ιδιότητες σε κοψίματα, γρατζουνιές, εκδορές και πληγές.
10.Αποτοξινωτική δράση.
Γιατί η Αλόη Βέρα της Forever;

* Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα στην αγορά, σύμφωνα με ανεξάρτητες έρευνες απο Αγγλικό φορέα.
* Πατενταρισμένη διαδικασία που σας δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ.
* Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης.
* Λόγω της μεθόδου σταθεροποίησης, η Αλόη της Forever δεν χρειάζεται να βραστεί και να χάσει πολύτιμα συστατικά.
* Χρησιμοποιείται μόνο το ζελέ απο το εσωτερικό του φύλλου .
* Η δική μας Αλόη δεν επανασυντίθεται απο ζελέ που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη.
* Η Αλόη της Forever δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι,νερό κ.λ.π.και δεν προστίθενται σε αυτή τεχνικά χρώματα .
* Δεν εξαρτώμεθα απο κανένα άλλο προμηθευτή.
* Άνευ όρων εγγύσηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).
* Φιλική με το περιβάλλον, ανακυκλώσιμη συσκευασία προϊόντων.
* Για την παρασκευή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.
* Είναι η πρώτη εταιρεία που απέκτησε τη Σφραγίδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC)

Aloe Vera Gel -015
To κίτρινο μπουκάλι της Αλόης κλείνει μέσα του πάνω απο 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλους συνδυασμούς,συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Αποτελεί ένα απο τα θρεπτικότερα συμπληρώματα διατροφής .Σαν να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν απο το φυτό ......27,76 ευρώ.
Aloe Berry Nect-034
Με μια υπέροχη γεύση φρέσκων φραγκοστάφυλων και γλυκών, ώριμων μήλων, ο χυμός Aloe berry Nectar περιέχει όλες τις βιταμίνες , τα μεταλλικά στοιχεία, τα αμινοξέρα και τα ένζυμα που βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης Βέρα και επιπλέον, μια πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C. Λόγω της πυκνογενόλης αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη διατήρηση του κολλαγόνου --- 27,76 ευρώ
Aloe Bits n'Peaches -077
Αγνά κομμάτια Αλόης Βέρα βουτηγμένα σε χυμό ροδάκινων που τα ωρίμασε ο ήλιος. Όλα τα οφέλη του χυμού της Αλόης Βέρα εμπλουτισμένα με καρατονοειδή αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη Α απαραίτητη για την διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος....29,23 ευρώ.
Forever Freedom -196
Ενισχύστε την υγιή λειτουργία και κινητικότητα των αρθρώσεών σας με ένα χυμό που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης με 2 φυσικές ουσίες, τη Θεϊκή Γλυκοζαμίνη και την Θεϊκή Χονδροϊτίνη. Συνδυασμένες με την Βιταμίνη C προσφέρουν την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στη φθορά και ένα θρεπιτικό και πρακτικό τρόπο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας......
Η δύναμη της φύσης κλεισμένη σε ένα μπουκάλι.Ανοίξτε το...
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ FOREVER-ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΛΟΗΗ Aloe Barbadensis Miller , γνωστή ως Αλόη Βέρα, έχει ωφελήσει με τις ευεργετικές της ιδιότητες την ανθρωπότητα από την αρχαιότητα, ως και σήμερα και παρόλο που είχε ξεχασθεί στο χρόνο, μια εταιρία με παγκόσμιο κύρος και διεθνή παρουσία σε 137 χώρες, την ξανάφερε στο προσκήνιο.
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα,μιας και βρίσκεται στην αγορά από το 1978και είναι πλεόν ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα στον κόσμο, κατέχοντας το 80% της αγοράς. Διαθέτει πάνω από 40.000 στρέμματα ιδιόκτητων καλλιεργειών Αλόης, με πάνω από 50 εκατομμύρια φυτά, τα οποία ωριμάζουν χωρίς τη χρήση εντομοκτόνων ή άλλων χημικών. Η Forever δεν αφήνει κανέναν εξωτερικό παράγοντα να επηρεάσει τα αρίστης ποιότητας προϊόντα της καθώς ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής.
Ο χυμός της Forever Living Products ,o Aloe Vera Gel, είναι ότι πιο κοντινό , πιο ζωντανό και πιο φρέσκο υπάρχει στο"δώρο" της φύσης στον άνθρωπο και αυτό λόγω της μοναδικής πατέντας σταθεροποίησης που διαθέτει.
Με την Forever μπορείτε να είσαστε σίγουροι πως λαμβάνετε την περισσότερη σε περιεκτικότητα και την αγνότερη Αλόη Βέρα που διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως.
ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΛΟΗ

* Συμβολή στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και στη μείωση της χοληστερίνης.
* Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
* Διευκόλυνση της πέψης. Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.
* Συμβολή στην υγεία των ούλων και των δοντιών.
* Λάμψη, υγεία και ομορφιά στην επιδερμίδα.
* Πλούσια, γερά και όμορφα μαλλιά.
* Καταπραϋντική δράση κατά των εγκαυμάτων και των τσιμπημάτων.
* Επουλωτικές ιδιότητες σε κοψίματα, γρατζουνιές, εκδορές και πληγές.
* Αποτοξινωτικη δράση.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ FOREVER;

* Η πιο αγνή και με την περισσότερη περιεκτικότητα σε Aloe Vera στην αγορά σύμφωνα με ανεξάρτητες έρευνες από Αγγλικό φορέα (Proof: Τόμος 5, Volume 8, Μάρτιος 2002).
* Πατενταρισμένη διαδικασία που σας δίνει 100% σταθεροποιημένο ζελέ.
* Τα συστατικά σταθεροποίησης είναι φυσικής προέλευσης.
* Λόγω της μεθόδου σταθεροποίησης, η Αλοη της Foreverv δεν χρειάζεται να βραστεί και να χάσει πολύτιμα συστατικά.
* Η δική μας Αλόη δεν επανασυντίθεται από ζελέ που έχει αποξηρανθεί με κατάψυξη.
* Χρησιμοποιείται μόνο το ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου.
* Η Αλόη της Forever δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι, νερό, κ.λ.π και δεν προστίθενται σε αυτή τεχνητά χρώματα.
* Δεν εξαρτώμεθα από κανέναν άλλον προμηθευτή.
* Άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες).
* Φιλική με το περιβάλλον, ανακυκλώσιμη συσκευασία προϊόντων.
* Για την παρασκευή των προϊόντων δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.
* Είναι η πρώτη εταιρία που απέκτησε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC)

Aloe Vera Gel -015
Το κίτρινο μπουκάλι της Αλόης κλείνει μέσα του πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Αποτελεί ένα από τα θρεπτικότερα συμπληρώματα διατροφής. Σαν να χαράζετε ένα φύλλο Αλόης Βέρα και να απολαμβάνετε το ζελέ κατευθείαν από το φυτό!Συσκευασία 1 λίτρου-Λιανική Τιμή 27,76 ευρώ.

Aloe Berry Nectar-034
Με μια υπέροχη γεύση φρέσκων φραγκοστάφυλλων και γλυκών ώριμων μήλων, ο χυμός Aloe Berry Nectar περιέχει όλες τις βιταμίνες , τα μεταλλικά στοιχεία, τα αμινοξέα και τα ένζυμα που βρίσκονται στο ζελέ της Αλόης Βέρα και επιπλέον, μια πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C. Λόγω της πυκνογενόλης, αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στη διατήρηση του κολλαγόνου .Συσκευασία 1 λίτρου- Λιανική Τιμή 27,76 ευρώ.

Aloe Bit's n' Peaches-077
Αγνά κομμάτια Αλόης Βέρα βουτηγμένα σε χυμό ροδάκινων που τα ωρίμασε ο ήλιος. Όλα τα οφέλη του χυμού της Αλόης εμπλουτισμένα με καροτονοειδή αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη Α, απαραίτητα για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Συσκευασία 1Λίτρου - Λιανική Τιμή 29,23 ευρώ

Forever Freedom-196
Ενισχύστε την υγιή λειτουργία και κινητικότητα των αρθρώσεων σας με έναν χυμό που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης με 2 φυσικές ουσίες, τη Θειική Γλυκοζαμίνη και τη Θειική Χονδροϊτίνη. Συνδυασμένες με τη Βιταμίνη C προσφέρουν την πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στη φθορά και ένα θρεπτικό και πρακτικό τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Συσκευασία 1 λίτρου- Λιανική Τιμή 38,25 ευρώ.
Γνωρίστε και εσείς τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης .

Ανεξάρτητος συνεργάτης FLP
EMAIL: amaliakan1986@hotmail.com
THL:6908623414
Περιποίηση Δέρματος Αναλυτικά:

Στην καθημερινή πάλη ενάντια στη μόλυνση και τη ρύπανση, το δέρμα μας πρέπει να το προστατεύσουμε και να το ενισχύσουμε με ιδιαίτερη προσοχή. Τα προϊόντα της Forever Living Products έχουν σχεδιάσει μια μοναδική και ποικίλη σειρά απο ειδικά προϊόντα φροντίδας δέρματος, τα οποία λειτουργούν φυσικά για την ενυδάτωση και την παροχή των ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών και των βιταμινών στο δέρμα. Τα προϊόντα φροντίδας δέρματός μας ενυδατώνουν και μας προστατεύουν από τον ήλιο, τον αέρα και τις βακτηριακές μολύνσεις, αφήνοντας το δέρμα μαλακό και τρυφερό.


Περιποίηση Προσώπου Αναλυτικά:

Για να διατηρηθεί το δέρμα φρέσκο και νεανικό, χωρίς τα σημάδια του χρόνου, θέλει την δική του, σωστή περιποίηση. Eνάντια στη ρύπανση και άλλα περιβαλλοντικά ερεθιστικά, έτσι πρέπει να το προστατεύσουμε και να το ενισχύσουμε με πρόσθετη προσοχή. Η Aloe Βέρα, η παραδοσιακότερη χρήση ως φυσική θεραπεία στη γήρανση του δέρματος , είναι η πιο ιδανική. Έχουμε σχεδιάσει τα μοναδικά και ποικίλα προϊόντα που λειτουργούν φυσικά με την ενυδάτωση και την παροχή των ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών και των βιταμινών στο δέρμα. Τα προϊόντα φροντίδας δέρματός μας μπορούν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν το δέρμα από τα σκληρά αποτελέσματα του περιβάλλοντος.


Sonya Προσώπου Αναλυτικά:
Η σειρά της Sonya για την περιποίηση του προσώπου περιέχει αλόη βέρα, εκχυλίσματα φρούτων ,λευκό τσάι και ανώτερους ενυδατικούς παράγοντες χαρίζοντας στο δέρμα σας πλούσια ενυδάτωση,φρεσκάδα και νεανική λάμψη. Ακολουθήστε βήμα βήμα τη διαδικασία φροντίδας με τα προϊόντα Sonya και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά ως την παραμικρή γοητευτική σας λεπτομέρεια.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Χυμοί Aloe Vera
O Γνήσιας χυμός Αλόης της Forever Living έχει επεξεργασθεί τόσο καλά ώστε ο χυμός, μετά την σταθεροποίηση, να είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον χυμό του φυσικού φυτού (δεν έχει υποστεί καμμία θερμική επεξεργασία)των θρεπτικών ουσιών για να βοηθήσουν να κρατήσουν τους οργανισμούς μας στην κατάλληλη ισορροπία.......΄Εχουν κατασκευασθεί, ειδικά σχεδιασμένα, πολυστρωματικά μπουκάλια για την καλύτερη προστασία της ακεραιότητας και της δραστικότητας του ειδικού χυμού. Η Forever Living προσφέρει τρία διαφορετικά αρώματα για να ικανοποιήσει την γεύση που προτιμάτε.Στην ALOE VERA GEL δεν έχουν προστεθεί αρώματα για εκείνους που προτιμούν την εξωτική γεύση της αγνής Αλόης Vera (γνήσια αλόη).

Έλεγχος Βάρους Αναλυτικά:
Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνείδηση του βάρους τους και υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Πως θεωρείτε την ιδανική δίαιτα; Θα πρέπει να είναι εύκολη για να την ακολουθήσετε, να έχει νόστιμη γεύση, να εκτοξεύει τα επίπεδα ενέργειας και, φυσικά, να κρατάει τα κιλά μακριά σας. Έχουμε καλά νέα για εσάς! Η ποικιλία προϊόντων ελέγχου βάρους που διαθέτουμε, σας βοηθάει να πετύχετε αυτό και άλλα πολλά ακόμα. Αφήστε το Forever Garcinia Plus, το Forever Fast Break Energy Bar και τα Forever Lite και Ultra, να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο σας – να ελέγξετε το βάρος σας.

Διατροφή
Η καλή υγεία αρχίζει με σωστή διατροφή.Με τις σημερινές μεθόδους καλλιέργειας, δεν μπορούμε πλέον να βασιζόμαστε στις τροφές μας , για να μας παρέχουν πλήρως τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας .Τα συμπληρώματα διατροφής της FOREVER είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος της υγείας και της ευεξίας σας.Περιέχουν συστατικά αρίστης ποιότητας , ώστε να εξασφαλίζεται ύψιστη αποτελεσματικότητα και ευεργετική δράση στον οργανισμό .Επιλέξτε μέσα απο τη μεγάλη ποικιλία των συμπληρωμάτων διατροφής αυτά που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Προσωπική Φροντίδα
Τα προϊόντα της Forever Living Products έχουν συνδιάσει όλα τα οφέλη της Aloe Vera με τα καλύτερα ποιοτικά συστατικά για να σας προσφέρουν μια σειρά φυσικών προσωπικών προϊόντων υγιεινής.Εάν σας ενδιαφέρει η ποιότητα και η φύση ,έχετε βρεί μια σειρά Προσωπικής Φροντίδας της Forever Living Products .Με τα προϊόντα αυτά θα αισθάνεστε καλύτερα ,ξέροντας ότι τα φυσικά οφέλη της Αλόης λειτουργούν για σας εικοσιτέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η ΑΛΟΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΤΟ ''ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ '' ΦΥΤΟ AΛΟΗ-ΒΕΡΑ. YΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΤΟ. Ενισχύει και ενυδατώνει όλο το σώμα.Η φυσική αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή της δράση σε συνδυασμό με τα τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά της βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων και την επούλωσή τους.Η Αλόη Βέρα έχει πολλαπλές χρησιμότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά ως ποτό ή εξωτερικά στο δέρμα. Η μεγάλη γκάμα της εταιρείας σε προϊόντα από Αλόη θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας υγεία, δύναμη και ομορφιά. Η φρεσκάδα των προϊόντων είναι εγγυημένη.Τα προϊόντα δεν διατίθενται σε καταστήματα, σουπερμάρκετ, φαρμακεία.Κάποια ενδεικτικά προιόντα είναι τα εξής:
-ΧΥΜΟΙ ALOE VERA
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
-ΟΜΟΡΦΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
-ΈΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ
-ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες email me(amaliakan1986@hotmail.com).

Ανεξάρτητος συνεργάτης FLP
Τηλ. επικοινωνίας 6908623414.